aangenaam kennis te maken

Met 15 jaar ervaring in media en advertising en een passie voor data driven marketing en automotive, hoefde ik niet lang na te denken toen mij gevraagd werd het team van dtc media te komen versterken als business development manager.

Tot begin dit jaar was ik actief voor EDM, de dataleverancier van dtc media, en hield ik mij specifiek bezig met de mogelijkheden van automotive data en data-technologie in off- en online media. Daarvoor werkte ik onder meer voor uitgeverijen met tijdschriften, websites, evenementen en apps als MOTO73, MOTOR Magazine, Truckstar Festival, Formule 1, Carros, Porsche Insider, Audi Magazine en vele anderen.

Over mijzelf in het kort: 41 lentes jong en samen met vriendin en twee dochters woonachtig in Almere. Naast een natuurlijke interesse voor alles wat twee of meer wielen heeft en snel gaat, vul ik m’n vrije tijd graag met familie en gezin. Ook word ik enthousiast van reizen, mountainbiken, motorrijden, zwemmen, kickboksen en watersport. Vanaf 1 november ga ik graag met de klanten van dtc media rond de tafel om te sparren over hoe we gas kunnen geven op campagnes, leads kunnen werven en verkoop gaan stimuleren. 

Ik heb er zin in, tot snel!

PS: Meteen een afspraak inplannen? Klik op een van onderstaande buttons.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein