jouw verkochte auto maakt reclame voor de volgende!

Een fonkelnieuwe auto in de straat valt op bij alle omwonenden. Wie denkt er bij het zien van die nieuwe, elektrische auto niet ‘dat wil ik ook wel’, ‘hoe werkt dat opladen’ en ‘zou ik ook kunnen overstappen’?

Met de Next Door DM, een nieuw product van dtc media, speel je perfect in op die gevoelens. Je stuurt de mailing aan de buren van klanten die onlangs een nieuwe elektrische auto bij je hebben gekocht. Het is zeer aannemelijk dat het profiel van deze mensen met jouw klanten overeenkomt en dat biedt jou een goede verkoopkans!

De timing is perfect. Van de mailing zelf, die een paar dagen nadat de nieuwe EV de aandacht heeft staan trekken op de mat valt. Maar ook van de omstandigheden: elektrisch rijden is met de huidige brandstofprijs én de nog beschikbare subsidie ongekend aantrekkelijk. Daar speelt mailing uiteraard op in, evenals de besparing op wegenbelasting en onderhoud. Daarnaast is er ruimte voor uitleg over de laadmogelijkheden, om de drempel voor je potentiële koper te verlagen.

De werkwijze is eenvoudig. Je selecteert adressen uit je recente verkopen en van die klanten benaderen wij de buren, bijvoorbeeld drie huishoudens links en drie rechts. De DM met jouw aantrekkelijke actieaanbod doet de rest. Alles 100% binnen de grenzen van de privacywetgeving.

Wil je de Next Door DM inzetten voor een ander, niet-elektrisch model? Ook dit regelen wij graag voor je!

jouw klanten

De basis van de doelgroep heb je al in huis: de recente kopers van een elektrische auto.

de buren

Wij benaderen hun buren (bijvoorbeeld drie links en drie rechts) met een doeltreffende DM.

nieuwe kopers

Zet je schrap voor (online) showroomtraffic en begroet je potentiële nieuwe klanten!

jouw klanten

De basis van de doelgroep heb je al in huis: de recente kopers van een elektrische auto.

de buren

Wij benaderen hun buren (bijvoorbeeld drie links en drie rechts) met een doeltreffende DM.

 

nieuwe kopers

Zet je schrap voor (online) showroomtraffic en begroet je potentiële nieuwe klanten!

waarom de Next Door DM?

Z

Jouw verkochte auto staat reclame te maken.

Z

De buren van jouw klant hebben eenzelfde profiel.

Z

Aantrekkelijke mailing met jouw actieaanbod.

Z

Wij nemen je het werk uit handen, jij profiteert.

Z

Geheel binnen de grenzen van de privacywetgeving.

Z

Lage kosten, maximale conversie!

Marketing door

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein