externe postadressen hebben veel in huis!

Eindeloos veel mogelijkheden
Met het inwinnen van externe postadressen kijken wij verder dan je eigen klantbestand. Veel ondernemingen beperken zich tot het benaderen van de bestaande klanten, omdat deze groep de beste kans biedt op een volgende verkoop. En omdat men niet in staat is een externe doelgroep aan te boren. Wij helpen je daarbij graag, want ook met het benaderen van niet-klanten kun je mooie verkoopresultaten boeken en je naamsbekendheid vergroten.
 
Datapartner EDM
Op basis van jouw wensen stellen wij een kansrijke doelgroep samen. Dat doen wij met onze datapartner EDM, die vele interessante databronnen ter beschikking stelt. Een voorbeeld uit de automotive sector, onze jarenlange expertise, is het ‘Consubase’ voorspellingsmodel. Daarmee kunnen wij selecteren op autobezit, op socio-demografische factoren als gezinssamenstelling, inkomen en interesses, op ‘vorig bezit’ en wij kunnen ‘look-a-likes’ verzamelen.
 
Voor alle branches
In welke sector jij ook actief bent, met onze externe selectie van postadressenstap je in een wereld van ongekende mogelijkheden.
 
DM scoort
Je verzamelde adressen staan aan de basis van een doeltreffende direct mailing. En over onze DM-mogelijkheden vertellen we je graag veel meer. Zo boor je een nieuwe doelgroep aan en is je investering dubbelgoed besteed.

doen!

Wil jij ook profiteren van de kracht van DM? Neem meteen contact met ons op!

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein