profiteer van de kracht van DM

Waarom een direct mail campagne?
DM is en blijft een zeer succesvol medium. Tegen beheersbare kosten kun je mensen persoonlijk benaderen met een op maat gesneden boodschap. Drukwerk is springlevend en nu de consument steeds meer (online) reclame te zien krijgt, neemt de waardering voor de persoonlijke aanbieding op de deurmat alleen maar toe. De direct mailing is geschikt voor elke doelgroep: van je bestaande klanten tot nieuw te winnen prospects.
 
dtc media weet de weg
Doorgaand op die doelgroep: wij bieden je vele mogelijkheden van selectie en segmentatie, op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons team heeft jarenlange ervaring in het opzetten van krachtige DM-campagnes, gericht op de juiste doelgroep. Thematisch of actiematig, business-to-business en business-to-consumer, alles kan. Van design tot drukwerk en verzending, wij ontzorgen je volledig.
 
Sterke cijfers
In de jaren 2017-2021 is de gemiddelde respons op een DM met 27% gestegen. 55% van de ontvangers bekijkt de inhoud aandachtig, gedurende gemiddeld 2,2 minuten. Dat is de tijdsduur van 6 radio- of 4 tv-commercials. 34% van de uitingen wordt door meerdere mensen gelezen en 36% van de mensen onder de 30 jaar kijkt uit naar de post. Tot slot: de mailing die los op de mat valt, haalt een conversie tot wel 4,4%. Dit alles belooft veel goeds voor jouw return-on-investment!

wij werken voor:

vele gingen je succesvol vóór. bijvoorbeeld:

doen!

Wil jij ook profiteren van de kracht van DM? Neem meteen contact met ons op!

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein