huis-aan-huis: dtc media is erin thuis

Maximaal bereik, minimale kosten
Zo kunnen wij een huis-aan-huis campagne kernachtig voor je samenvatten. Met een folder of flyer die huis-aan-huis verspreid wordt, bereik je in één keer alle huishoudens in het geselecteerde postcodegebied. De kosten zijn laag, zo heb je al een krant van 4 pagina’s A4 op de mat liggen vanaf € 0,079! 
 
Waarom dtc media?
Gezien onze jarenlange ervaring met doeltreffend drukwerk en onze expertise op het gebied van huis-aan-huis campagnes, is dtc media dé partij om jou hierbij te helpen. Spraakmakend design, scherpe inkoop, verzorgd drukwerk en secure verspreiding: alles is bij ons in goede handen.
 
Altijd maatwerk
Met de juiste folder op het juiste moment profiteert jouw onderneming van de hoogste conversie. Wij weten hoe we die folder vormgeven en gaan met jouw wensen aan de slag. In de correcte huisstijl en aansluitend op de belevingswereld van jouw doelgroep. Wil je een thematische krant met informatie over je bedrijf, je werkwijze, je doelen? Of schud je aan de boom met een actiekrant vol aanbiedingen en klantvoordeel? Wij leveren hoe dan ook maatwerk! Bezorgd binnen de postcodegebieden die voor jou interessant zijn, binnen je werkgebied of juist daarbuiten.

vele gingen je succesvol vóór. bijvoorbeeld:

Profiteer van de succescijfers:

%

34% van de huis-aan-huis uitingen wordt door meerdere mensen gelezen

%

Oók voor jongeren: 36% van de mensen onder de 30 jaar kijkt uit naar de post

doen!

Wil jij ook maximaal bereik tegen minimale kosten? Neem meteen contact met ons op!

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein