e-mailspecialist

dtc media is een full service marketingbureau met een voorliefde voor de automotive branche. Een bureau dat al bijna 20 jaar gaat voor de klik. Wat begint met een klik, kan uitgroeien tot een sterke band en zelfs een goede vriendschap. Daar geloven we niet alleen in, daar groeien we van. Op 1 januari 2023 breiden wij onze business uit met ‘online’, zodat we klanten kunnen ondersteunen in elke fase van de customer journey. En dat binnen álle branches. Daar hebben wij jou bij nodig!

Werken aan de mooiste merken.
Wij gaan next level, ga jij met ons mee?”

Wat ga je doen? Bedenken, ontwikkelen en analyseren van e-mailcampagnes, zowel voor onze klanten als voor onszelf. Je houdt je bezig met het design (al dan niet in samenwerking met de online designer), de verzending en de optimalisatie van verschillende typen e-mailcampagnes. Je analyses rapporteer je aan de performance manager. Wat moet je hebben? Aantoonbare ervaring in het plannen en creëren van e-mailcampagnes en geautomatiseerde e-mail flows in Active Campaign. Je houdt jezelf op de hoogte van de trends op e-mailvlak en je deelt je kennis met het team. Kun je niet wachten het resultaat van je zojuist verstuurde e-mail te zien? Mooi zo. Wat hebben wij voor je? Niets anders dan een topuitdaging: je wordt medeverantwoordelijk voor het opzetten van onze online dienstverlening. Volop mogelijkheden dus om jezelf te ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris, tussen € 3.100 en € 4.800 bruto, afhankelijk van je ervaring. Plus natuurlijk vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuiswerken en kantoor te combineren. Het is een fulltime functie, maar ook 32 of 36 uur is bespreekbaar. Waar en wanneer? Zoals gezegd, vanaf 1 januari gaan we digitaal los en dat doen we vanuit een gloednieuwe werkplek: De Stadstuin Bernadotte in Utrecht. Op deze creatieve broedplaats ben jij al vanaf november van harte welkom als onze nieuwe collega.

Uploaden maar!

Ben jij die aanwinst binnen onze vriendenkring, dan zien wij graag wie je bent en wat je kan. Stuur je CV met een leuke motivatie op naar info@dtcmedia.nl. Is het een match dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

M

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein