vacature projectmanager

In deze uitdagende functie houd je je bezig met het commerciële, creatieve en administratieve traject rondom de opdrachten van onze klanten. Je onderhoudt nauw contact met onze opdrachtgevers, maar benadert klanten ook proactief. Ten behoeve van de campagnes maak je audiences, je stelt offertes op, plant de interne en externe werkzaamheden in, begeleidt het ontwerpproces en controleert eventuele drukproeven. Tevens maak je de resultaten van de campagnes inzichtelijk en houd je de facturatie in het oog. 

Gewenste vaardigheden en deskundigheid
Je beschikt over enige jaren (360°-)marketingervaring, bent klantgericht, hebt goede contactuele eigenschappen, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kunt uitstekend uit de voeten met Microsoft Word en Excel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je secuur, stressbestendig, flexibel, commercieel en creatief bent. Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken, bent gestructureerd en een gezellige teamspeler die actief meedenkt in het gehele werkproces van ons bureau.

Interesse?
Ben jij dat vrolijke talent, op zoek naar een uitdagende baan in een professionele werkomgeving met een informele sfeer en ben je woonachtig in de regio Utrecht? Stuur dan je CV inclusief foto en motivatie naar jobs@dtcmedia.nl.

In een persoonlijk gesprek zullen wij vanzelfsprekend meer vertellen over zaken als het (marktconforme) salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kasper Kampschreur via telefoonnummer 030 – 68 68 583.

Soort dienstverband: Full-/parttime (32-40 uur)

M

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein